Bergen Poker Run

Årets desidert kuleste båttur opplever du i Bergen 15.august. Bergen Poker Run er en konkurranse som får nervene i helspenn. Kle deg ut, hopp ombord og kjemp om flotte gevinster!

Bergen Poker Run er ikke en ren pokerturnering, men et rebusløp i Cannonball Run-stil. Her handler det om å ha det gøy, kle seg ut og la seg bli underholdt. Men er du heldig kan du også vinne flotte premier.

Bli med på en fartsfest

Klarer din båt eller vannscooter minimum 30 knop er du herved invitert til årets store opplevelse i Bergen. Bergen Poker Run er ikke bare en konkurranse og en fest for vennegjengen, men også et flott familiearrangement. Sjøvettreglene gjelder selvfølgelig, men det er ingen restriksjoner på båtenes størrelse. Dere har nå kommet dere ombord og nå starter selve konkurransen. Dette er et rebusløp som går ut på å finne ulike kort. De som til slutt har samlet opp den beste hånden stikker av med seieren. Og er du i tvil om Heads up hold’em reglene så er det smart å forberede seg litt, men dette er absolutt ikke vanskelig å lære seg. Kanskje blir det ekstra gøy å lære seg reglene sammen før dere stiller til start.

Store Lungegårdsvann

Årets konkurranse starter i Store Lungegårdsvann i Bergen og dere skal derfra kjøre en spennende oppsatt rute hvor det gjelder å være årvåken hele veien. Det gjelder å se opp for store kort og samle sammen den beste pokerhånden. Konkurransen avsluttes selvfølgelig med en skikkelig fest i målområdet. Her er det bare å fylle opp båten med familiemedlemmer, venner, naboer eller andre bekjente som kan styrke sjansene deres for å vinne. Men husk at det å ha det gøy er det viktigste. Det er til og med lagt inn en egen lunsjpause, for dette skal være et sosialt arrangement. Noen stiller med tradisjonelle familiebåter, mens andre igjen viser frem litt større båter, men hvilken båt du stiller opp med spiller ingen rolle så lenge den klarer minimum 30 knop.

Ingen aldersgrense

Selve konkurransen har ingen aldersgrense, men festen senere på kvelden har aldersgrensen 18 år. Dette betyr at alle familiemedlemmer er velkomne. Blir man sulten får man også kjøpt mat underveis som kommer i tillegg til innmeldingsavgiften som starter på 900 kroner. Arrangøren har lovt at prisene blir lavere jo raskere man melder seg på. Det morsomste med konkurransen er at det også blir gitt premier til de som har kledd seg best ut, så her gjelder det å ha god fantasi og kanskje finne frem gamle filmer som kan gi dere inspirasjon. Bergen Poker Run begynner å bli en flott tradisjon i byen og årets konkurranse er den fjerde i rekken av rebusløpet. Det er medie-produksjons selskapet MCM som arrangerer årets løp og de er kjent for å lage store folkefester.

To kategorier

Før du melder deg på må du også velge hvilken kategori du ønsker å starte i. De to hoved-kategoriene er Race eller Cruise, men det finnes også en åpen kategori som passer for alle. I Cruise kategorien er farten satt til mellom 25 og 50 knop og velger du denne vil du også få de beste plassene til Race kategorien, som har en toppfart på over 50 knop. For båtene her vil også få poeng i det internasjonale UIM systemet, så dette er virkelig noe for deg som liker fart og spenning.

Kjøp billetter

Har du ingen båt og har heller ingen venner med egen båt, fortvil ikke. Du kan kjøpe billetter til arrangementet og få med deg de raskeste båtene fra tribunene eller være med ombord på MS Showtime. Billettprisene her her kun 50 kroner for barn og 150 kroner for voksne.