Blues in Hell

I månedsskiftet august-september arrangeres Blues in Hell. Stedet med det klingende navnet er vertskap for en stjernespekket festival med kjente og noen mindre kjente bluesartister fra inn- og utland.

Festivalen går over tre dager, og det er Hell stasjon som er stedet. Hell ligger tre mil utenfor Trondheim, og det er gode togforbindelser fra byen til Hell. Dessuten er flyplassen heller ikke langt unna. Festivalen byr også på familiedag på Hell stasjon med hopprenn (for barna), boller, brus og grilling i tillegg til Circus Julie. Arrangementet er gratis for barn under 12 år.

Som alle andre festivaler med respekt for seg selv har også Blues in Hell en egen festivalkunstner. I år er det Douwe Boschma fra Amsterdam som er den utvalgte. Kunstneren flyttet til Skatval for ti år siden og tok opp igjen kunsten for et par år siden. I Stjørdal sentrum vil det også være minikonserter på kaféene, hotellene, på flyplassen og på enkelte bedrifter.

På nettsiden kan vi lese at festivalsjefen ønsker seg større publikum – spesielt ønsker han at de litt yngre får øynene opp for den fantastiske bluesmusikken. Fullstendig program og presentasjon av årets artister finner du på Blues in Hells hjemmeside. Her kan du også bestille billetter til festivalen: http://www.bluesinhell.no.