Festivalsommeren 2015 er på hell

Det er vel ingen tvil om at det er sommeren som er høysesong for festivaler av ymse slag. Nå er sommeren på hell, fellesferien er over og det er skolestart for elever og studenter over det ganske land.

At festivaler er populære er det vel heller ingen tvil om – for noen er det musikken som står i høysetet, og for andre er det det sosiale livet rundt festivalen som lokker mest. Det er jo også sammen med andre at festivalopplevelsen blir til den store opplevelsen det er. Ellers kunne vi jo blitt hjemme og satt på «en plate».

Det er nok også derfor flere av de store festivalene ikke hadde noen billetter igjen før festivalstart. Litt kjedelig om du ikke hadde planlagt å dra på festival på forhånd. Men det er fortsatt mulig å få med seg en eller flere festivaler nå på tampen av sommeren og utover høsten, selv om de største og kanskje mest populære festivalene må vente til neste år.

Har du tid og anledning innimellom jobb og skolearbeid, finner du en oversikt over alle festivalene i Norge på denne siden: http://www.festivalmagasinet.com/norske-festivaler/. Det kan lønne seg å sikre seg neste års festivalbillett tidlig.