Irish Redhead Convention

Visste du at det arrangeres en festival for de med rødt hår? 21.–23. august 2015 går faktisk den sjette Irish Redhead Convention av stabelen i Crosshaven, County Cork. Dette er en festival for irske og internasjonale rødtopper og deres beundrere!

Her kan du delta på konkurranse om å ha det rødeste håret, skjegget eller øyebrynene, lengst rødt hår eller det med mest krøller. Dessuten er det konkurranse om hvem som har mest fregner per tomme. Er hele familien rødhåret – ja så finnes det en konkurranse for det også. Og tar du turen over til nabolandet i vest kan du konkurrere om tittelen «Furthest Traveled Redhead» – lengst reisende rødtopp. Drømmer du om å finne deg en rødhåret partner må du i alle fall ta turen – speed dating er også en del av programmet under festivalen.

Den gjeveste tittelen er imidlertid «Queen of the Redheds» eller «King of the Redheads». Det er også eget program for de minste – med rødt hår, selvfølgelig. Ingen festival uten musikk – også her er det et stort utvalg av rødhårete artister. Som avslutning på hele festivalen arrangeres en parade for alle de rødhårete – «Redhead Parade». Tror du dette bare er en tull? – sjekk ut nettsiden og programmet til «Irish Redhead Convention her: http://www.redheadconvention.com.